Om Oss

Vi startade Zugma Jobbmatch vintern 2019 då vi även blev bolagsregistrerade. Tidigare upplevde många att det var krångligt för arbetssökande att hitta arbetsgivare. Det ville vi göra något åt. Vi vände på det hela genom att företag och kommuner nu kan rekrytera arbetssökande utifrån vår plattform. Zugma är en plattform för matchning.

Vår vision är att alla som kan arbeta, ska ges möjlighet att göra det. Vi vill underlätta rekryteringen från norr till söder.

Vad är Zugma

Arbetsgivare kan ta direktkontakt och headhunta snabbt och smidigt. Vår vision är att förbättra arbetsmarknaden och matchningen från norr till söder. Företag ska hitta nya medarbetare och arbetssökande blir headhuntade. Vi vill att alla som kan arbeta, ska få möjlighet att göra det.

Vi är måna om våra kunder. I motsats till andra företag så strävar vi efter en hög personalomsättning och att arbetsgivare och arbetstagare matchas rätt, utifrån kompetens och kunnande.

Zugmas värderingar utgår från FN:s globala mål. Att bygga en hållbar framtid med global utgångspunkt är nödvändigt för att det ska få effekt lokalt i Sverige och globalt I världen.

Vi förutsätter att kommuner och företag som ansluter sig till plattformen, arbetar med samma värderingar och mål som Zugma.

Vi fokuserar framförallt på mål nr 1, 5, 8. Läs mer på www.globalamalen.se

Följ oss på Zugmas blogg, på facebook samt instagram och se vad som händer inom Zugma.


Varför är headhunting bättre än att söka jobb?

Få bättre självförtroende, bli efterfrågad istället för att jaga arbetsgivare. En registrering och ett CV och du kan välja att bli synlig för Sveriges alla arbetsgivare som registrerat sig i Zugma. Arbetsgivare kan ta direktkontakt med dig och erbjuda en anställning.