Headhuntad eller Headhunta - så häftigt!

4 January - 2020

Lördag morgon. Kaffe och datorn påslagen sedan ett par timmar tillbaka. Kan konstatera att alltfler börjat använda Zugma som plattform. Härligt!
Zugma är och ska verka som ett "feelgoodföretag"
Headhunta eller bli headhuntad - vilket fantastiskt positivt ord vi valt att arbeta med. Vi ska göra skillnad för många - Tänk att bli headhuntad - eftersökt, efterfrågad. Tänk dig att bli uppringd av arbetsgivare X som sett din profil, Ni matchar och arbetsgivaren blir intresserad. BAAMM!!

Det ligger något värdigt i att bli just - headhuntad. Det är jobbigt för många människor att söka arbete, ringa arbetsgivare, få nej, skriva olika CV till olika arbetsgivare, söka jobb som du egentligen inte kan söka,,,

377 000 människor är idag arbetslösa i Sverige. Att vara öppet arbetslös betyder att du kan ta ett arbete inom två veckor,,,  Det har dessutom aldrig varit så gynnsamt med arbete idag. Företag skriker efter personal. Det är matchningen som är för dålig och det är för krångligt för arbetsgivare att hitta den arbetssökande. Zugma är en mötesplats, en slags dejtingsida för arbetssökande och arbetsgivare. Vi är verktyget.

Zugma ska även ta upp kampen och bidra gällande ungdomsarbetslösheten som är högre än den totala arbetslösheten - absolut inte ok att unga går utan sysselsättning!!!


Lycka till och ägna gärna en tanke åt Zugma under helgerna.

Kanske tipsa någon som är i behov av nytt arbete eller en arbetsgivare som söker personal.

Tillsammans kan vi göra skillnad för många!

God Jul och Gott Nytt headhuntingår önskar Anneli och vi på Zugma